Tantrafestival 7 november 2020

“De Tao van Levendige Relaties”
Het Tantra Festival 7 november 2020 in Centrum Djoj, Rotterdam

Tantra en Kaizen: Kleine stappen, echte verandering.

Een workshop voor stellen (gelegenheid en vast)
Door Marja en René Tol, Levendigerelaties.nl

Tantra wordt het snelste pad van persoonlijke transformatie genoemd. Op een steil pad moet je kleine stappen nemen en goed uitkijken waar je loopt. Een gids is soms handig. Kaizen betekent “veranderen naar beter”. Als elke kleine stap echt werkt schiet je snel op met blijvend resultaat.

In onze workshops op het tantrafestival bieden wij speelse oefeningen die helpen een paar stappen verder te komen. Zodoende wordt de relatie op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo vrolijker, intenser en eerlijker. We werken met verfijnen van gevoeligheid voor eigen en elkaars seksuele energie, de innerlijke glimlach, subtiele erotische aanraking, openende feedback geven, verkennen van elkaars familieveld en de gouden energie visualisatie.

Marja en René (ruim 34 jaar getrouwd) coachen al jaren met veel plezier stellen op het gebied van tantra, yoga en systemisch werk. De lessen zijn gebaseerd op jarenlange eigen beoefening en vele trainingen en cursussen. De beoefening heeft onze verhouding veranderd in een diepgaande intieme relatie waarin we ons kwetsbaar en krachtig opstellen.

Feedback: “Dit is heel praktisch, deze aanpak kunnen we direct gebruiken”, “Deze workshop is echt geweldig, het zou zo fijn zijn als iedereen dit zou kunnen ervaren”, “Wij zijn al zo veel jaar samen, maar dit geeft een enorme verdieping” en “Jullie zijn authentiek”.

Sinds 2010 leveren Marja en René met veel plezier bijdragen aan het Tantrafestival Rotterdam. De eerste jaren vanuit Tantraholland.nl, sinds 2016 vanuit levendigerelaties.nl.

Website Tantravestival Rotterdam