Marja en René Tol

Drs. René Tol (1954) is yogaleraar en bedrijfsadviseur. Hij begon met yoga in 1968, startte als professioneel yogaleraar in 1978 en als tantra leraar in 1998. Naast yoga en tantra heeft hij een praktijk als organisatie adviseur.

Drs. Marja Tol (1954) is pedagoge, systemisch- en relatiecoach. Zij heeft ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Vanuit haar praktijk Joy Consult geeft zij Energy Healings en coacht mensen bij vragen over werk en privé leven. Zij beoefent sinds jaar en dag yoga, meditatie en healing tao.

René en Marja zijn getrouwd sinds 1986 en hebben meer dan 35 jaar ervaring in werken met groepen en individuele coaching. Ze geven sinds 2007 coaching aan stellen. Veel trainingen zijn gevolgd op het gebied van yoga, lichaamswerk, healing tao, systemisch werk en tantra. Daarbij brengen zij de opgebouwde kennis en ervaring in praktijk. “Deze beoefening heeft ons huwelijk veranderd in een intieme relatie waarin we ons gelijkwaardig, krachtig en kwetsbaar opstellen. Daardoor ervaren we een intense verbinding op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel nivo”. Dit is een pad van zelf oefenen en verkennen. Daarom trainen en begeleiden René en Marja mensen met als motto “wij helpen mensen het zelf te doen”.